VERKSTAD

Vår verkstad är en fullserviceverkstad med märkesauktorisering för Mazda och Suzuki. Vi har självklart kompetensen att göra service och reparationer på alla märken. Vår verkstadspersonal genomgår regelbundna fort- och utbildningar för att hålla högsta kunskapsnivån och vara uppdaterade med det senaste inom bilbranschen. Vi är även ackrediterade att släcka dina tvåor som du fått på besiktningen.

 

Däckbyte & däckhotell

Hos oss får du nya däck till bra priser och du kan boka en plats i vårt däckhotell. I vår däckverkstad kan vi hjälpa dig med hjulinställningen så du slipper onödiga däckköp och sparar bränsle på bästa sätt.

Priset är endast 595 kr/säsong inkl. skifte.

 

Lackförsegling

Våra lackskydd ger ett hållbart resultat och gör din bil lättskött. Vi kan idag erbjuda olika lackskydd som passar din bils lackering och din budget. Vi utför även reparationer på plåt- och lackskador. Just nu finns keramiskt lackskydd med varaktighet från 3-5år.

Pris från 1995 kr

Återförsäljning av SAAB Parts

Vi är återförsäljare av Saab Parts och kan för dig som SAAB ägare leverera orginaldelar med bästa kvalitet. Vi får leveranser varje dag och vi hjälper dig även att reparera, montera och serva.

 

Verkstad & besiktning

I vår verkstad kan du få hjälp både innan och efter besiktningen. Vi erbjuder alltid våra kunder en GRATIS förbesiktning inför den årliga kontrollen. Har du fått en anmärkning utför vi både repareration och släcker din 2:a så du slipper återbesök hos bilprovningen.

Recond

Vi jobbar med kvalitetsprodukter från flera leverantörer för att uppnå bästa resultat. Vår personal har många års erfarenhet och även invändigt kan vi göra din bil som ny.

 

Service på din bil

Vi tar hand om din bil på bästa sätt. Vår personal är uppdaterad efter fabrikantens föreskrifter och vi kan erbjuda service och reparationer till ett konkurrenskraftigt pris.