SUZUKI

Suzuki Swift

Med smarta lösningar kan man göra underverk. Detta kunde vi konstatera under arbetet med interiören i Swift. Trots bilens kompakta storlek har vi nämligen lyckats bygga in komfort för både förare och passagerare, men också ett överraskande generöst bagageutrymme och många smarta förvaringsfack inne i kupén.

Trots begränsade yttermått bjuder Suzuki Swift på förvånansvärt gott om plats för både förare, passagerare och bagage. Framförallt benutrymmet överraskar. Smart utformade ryggar på framsätena har också gett ökat knäutrymme för passagerarna bak.

Finns naturligtvis med fyrhjulsdrift.

Suzuki Vitara

Att stiga in i nya Vitara är ett sant nöje för alla sinnen. Hastighetsmätaren och varvräknaren är centralt placerade med en informationsdisplay i mitten. Displayen visar information så som omedelbar och genomsnittlig bränsleförbrukning, yttertemperatur, körläge, och parkeringssensor. Displayen inkluderar också en växelindikator för att premiera optimal bränsleekonomi.

Det praktiska bagageutrymmet i Vitara rymmer hela 375 liter med möjlighet att fälla baksätet (60:40) för ytterligare utrymme.

Suzuki Ignis

Fyrhjulsdrivna pigga Ignis är en ultrakompakt SUV som för körglädjens, säkerhetens och komfortens skull är försedd med en rad avancerade funktioner. Den höga markfrigången och den långa hjulbasen gör att Ignis även klarar tuffare utmaningar. Med en imponerande vänddiameter på endast 9,4 meter bemästrar Ignis stadens smala gränder och trånga parkeringsfickor utan problem.

Förutom sin kompakta design är nya Ignis även unik i sitt segment när det gäller valmöjligheter. Du kan bland annat välja Suzukis smarthybrid-system till din nya Ignis.

Suzuki S-CROSS

Utformningen av S-CROSS ger uttryck av känsla, kvalitet och aerodynamik. Dynamisk styling, formade hjulhus, en distinkt front och integrerade takrails understryker den tydliga crossover-looken. Känslan av kvalité förstärks bland annat genom distinkta linjer från den främre till den bakre stötfångaren, kromdetaljer på bilens front samt LED-belysning.