NYA Jimny (Biogas)

Rek. cirkapris exklusive moms: 219 920kr

 

S-Cross

Rek. cirkapris från 226.900:-
Privatleasa från 2.795:-/mån inkl. service

Ignis

Rek. cirkapris från 164.900:-
Privatleasa från 2.395:-/mån inkl. service

Vitara

Rek. cirkapris från 224.900:-
Privatleasa från 2.595: /mån inkl. service

Swift

Rek. cirkapris från 167.900:-
Privatleasa från 2.095:-/mån inkl service

Hybrid – nu i alla våra modeller!

Nu finns alla våra modeller i hybridversion. I våra hybridbilar sitter en integrerad startmotor och generator (ISG). Det här systemet assisterar motorn vid acceleration och det laddar bilens batteri under färd.

Dessutom sköter ISG-systemet bilens stopp- och start- funktioner. Resultatet är en bättre bränsleekonomi och lägre utsläppsnivåer. Och du slipper leta efter laddstolpar.

Swift, Vitara och S-CROSS – alla med hybrid

Hybridsystemet finns dels med en ISG på 12V, dels 48V. Swift Hybrid är försedd med 12V, Swift Sport, samt hybridversionerna av S-CROSS och Vitara 4×4, är utrustade med 48V-systemet. Unikt för Suzuki är att vi dessutom erbjuder hybridbilar med motorer konverterade för gasdrift.

Fördelar med hybrid

  1. Med Suzukis hybridteknik blir bilen både mer kraftfull och tystare, samtidigt som bränsleförbrukningens hålls ner. Hybridtekniken sänker bränsleförbrukningen och utsläppen med mellan 5–20 procent (beroende på modell) vid körning under realistiska förhållanden.
  2. Den elenergi som återvinns med hjälp av ISG:n används bland annat till bilens lampor, fläktar, pumpar och styrenheter.
  3. Hybridsystemet ger en snabb start, när bilen startar upp från stillastående läge är det den integrerade startmotorn som startar förbränningsmotorn. Resultatet är en lika snabb som bekväm start eftersom motorn snabbt kommer upp i varv.
  4. Sist men absolut inte minst: Suzukis hybridsystem har en lägre prislapp jämfört med laddhybrider och andra elektriska system och erbjuder en lägre skattenivå i jämförelse med traditionella bensinbilar.
KONTAKTA OSS