PÅGÅENDE KAMPANJER

NYA Jimny

Rek. cirkapris 275.900 kr

 

S-Cross

Rek. cirkapris 314.900 kr

Vitara

Rek. cirkapris 289.900 kr

Swift

Rek. cirkapris 219.900 kr

 

Swift SPORT

Rek. cirkapris 272.900 kr

 

Across Plug-in

Rek. cirkapris från 599.900 kr

 

Swace Hybrid

Rek. cirkapris 316.900 kr

 

Kent-Ola Björklund
Säljare Torsby

Om det är något du vill veta mer om är det bara du kontaktar oss för mer information.


Kent-ola@FRYKSDALENSBIL.COM
0738484367

Sebastian warg
hallvärd / säljare

Om det är något du vill veta mer om är det bara du kontaktar oss för mer information.


SEBASTIAN@FRYKSDALENSBIL.COM
0768220022

För oss är fyrhjulsdrift ingen lyx

Fyrhjulsdrift, eller 4×4 som vi brukar säga, är till för alla som vill kunna ta sig fram under osäkra förhållanden. Framför allt är fyrhjulsdrift till för dig som inte har något annat val än din egen bil för att kunna ta dig dit plikten kallar.

Det är så vi på Suzuki ser på saken. Därför är nästan alla Suzukis modeller utrustade med fyrhjulsdrift. Antingen som tillval eller som standard. Föraren behöver aldrig reflektera om fyrhjulsdriften är verksam eller inte. Därför har vi också sett till att priset för vår fyrhjulsdrift inte blir till ett hinder på vägen. Vi tror nämligen på det enkla faktum att ett attraktivt pris också lockar fler kunder.

På så sätt blir ju alla nöjda.

Fördelar med hybrid

  1. Med Suzukis hybridteknik blir bilen både mer kraftfull och tystare, samtidigt som bränsleförbrukningens hålls ner. Hybridtekniken sänker bränsleförbrukningen och utsläppen med mellan 5–20 procent (beroende på modell) vid körning under realistiska förhållanden.
  2. Den elenergi som återvinns med hjälp av ISG:n används bland annat till bilens lampor, fläktar, pumpar och styrenheter.
  3. Hybridsystemet ger en snabb start, när bilen startar upp från stillastående läge är det den integrerade startmotorn som startar förbränningsmotorn. Resultatet är en lika snabb som bekväm start eftersom motorn snabbt kommer upp i varv.
  4. Sist men absolut inte minst: Suzukis hybridsystem har en lägre prislapp jämfört med laddhybrider och andra elektriska system och erbjuder en lägre skattenivå i jämförelse med traditionella bensinbilar.
KONTAKTA OSS