Fryksdalens Skadeverkstad är en professionell verkstad specialiserad på skadereparationer av alla typer av fordon. Vi har ett team av erfarna och skickliga mekaniker som har expertis inom att reparera allt från mindre skador som bucklor och repor till mer omfattande skador såsom kollisionsskador och karossreparationer.

Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolagen för att underlätta dina krav på skadereparation. Vi erbjuder även kostnadsfri rådgivning för att hjälpa dig att navigera genom försäkringsprocessen och säkerställa att du får det bästa möjliga resultatet från din försäkring.

Vårt team är utrustat med den senaste teknologin och utrustningen för att garantera att alla reparationer utförs på ett effektivt och exakt sätt. Vi använder endast högkvalitativa och godkända reservdelar för att säkerställa att ditt fordon återställs till sitt ursprungliga skick.

Vi tror på att erbjuda en högkvalitativ och personlig service till alla våra kunder. Vi förstår att en skada på ditt fordon kan vara en stressig upplevelse och vi strävar efter att göra hela processen så smidig och lätt som möjligt.

Tack för att du väljer Fryksdalens Skadeverkstad för dina skadereparationer. Vi ser fram emot att få hjälpa dig att återställa ditt fordon till dess ursprungliga skick.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Name