Mazda CX-60

Helt nya Mazda CX-60 gestaltar det arv som Mazda byggt upp under de senaste hundra åren, från fantastisk design, både inuti och utanpå, till vårt japanska hantverk och nya tekniker – allt med fokus på att skapa en fantastisk upplevelse för både föraren och passagerarna.

CO2-BALANS

Mazdas helt nya laddhybrid erbjuder en fantastisk körupplevelse och begränsad miljöpåverkan. För att minska utsläppen ytterligare och ge jämnare acceleration har Mazda CX-60 en helt ny automatväxellåda med åtta steg.

PRESTANDA

Helt nya Mazda CX-60 är en laddhybrid. Tack vare batteriet på 17,8 kWh kan Mazda CX-60 erbjuda en kombinerad uteffekt på mer än 300 hästkrafter och nå en maxhastighet på upp till 200 km/h i hybridläge.

LADDNING

Ladda Mazda CX-60 för helt utsläppsfri körning som täcker de flesta av de dagliga behoven. Bilen laddas snabbt och enkelt, och om du skulle behöva köra längre klarar bensinmotorn alltid långresor.

Precis som alla Mazda-modeller är CX-60 härlig att köra – intuitiv, säker, smidig och njutbar. Designen kombinerar kvalitetsmaterial, japanskt arv och passionen som Mazdas erfarna Takumi-mästare tillför varje unik bil.

Helt nya Mazda CX-60 är en laddhybrid och starten på en hel serie nya tekniker med föraren i fokus.

Tre modellutföranden

– Exclusive Line

– Homura 

– Takumi