Nya 2022 Mazda CX-5 

En skönhet både inuti och utanpå, med tillräckligt utrymme för hela familjen och utmärkta köregenskaper. Oavsett vart livets vägar bär så finns din Mazda CX-5 där. Nu finns tre specialutgåvor med olika inre och yttre designegenskaper som matchar din livsstil. 

2022 Mazda CX-5 från 312 900 kr.

Vilken CX-5 passar dig?

ÄVENTYR FÖR ALLA PASSAGERARE

 

Långkörningar kan bli spännande road-trips med 2022 Mazda CX-5 Newground. Den unika, japanska designen, den rymliga interiören och det lättanvända bagageutrymmet inspirerar äventyraren inom dig att sätta sig bakom ratten och njuta av den dynamiska körprestandan och de utmärkta köregenskaperna.

Pris från: 

 

372 500 kr

DYNAMISK PRESTANDA, ROLIGARE KÖRNING

Den perfekta partnern för alla som lever för sin passion. En raffinerad och sportig look som kompletteras av svarta exteriördetaljer, röda accenter inuti och utmärkta köregenskaper ger 2022 Mazda CX-5 Homura den mångsidighet du behöver för att njuta av körningen i alla situationer.

Pris från: 

 

396 800 kr

IÖGONFALLANDE STIL

 

Den eleganta exteriören tar KODO-designen till nästa nivå och gör att 2022 Mazda CX-5 Signature sticker ut överallt. Inuti ger den lyxiga och människocentrerade interiören sinnesfrid och storleken är perfekt för familjeäventyr.

Pris från: 

 

410 700 kr